Биотехнолог, тағам өндірісінің технологы, лаборант, ҒЗИ қызметкері.
Білімі
Жоғарғы білім
Кәсіби дағдылар
Компьютерлік бағдарламалар: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, AutoCAD қолдана білу.
Тамақ өндірісінде зертханалық құралдармен жұмыс істей білу, технологиялық операциялармен жұмыс істей білу, тағам өнімдерінің сапасы мен құрамын анықтай білу.
Кәсіби тәжірибе
Бірінші өндірістік тәжірибе Ш/Қ "Каликанулы" ШҚО, Семей қаласы, 2020 жыл.
Екінші өндірістік тәжірибе ЖШС "Асер" ШҚО, Семей қаласы, 2021 жыл.
Тілдік тәжірибе "Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми зерттеу институты" ШҚО, Семей қаласы 2022 жыл
Диплом алды тәжірибе Корпорация "Восток Молоко" ШҚО, Өскемен қаласы, 2022 жыл.
Жеке қасиеттер
Өзіне сенімді
Еңбекқор
Жауапкершілігі мол
Ұқыпты
Алға ұмтылғыш
Тілдерді білуі
Қазақ тілі еркін, орыс тілі еркін, ағылшын тілі орта деңгейде